Certificatie training 7 Ondeugden Licensed Practitioners

Aanmeldprocedure

Fase 1

Formulier Aanmeldprocedure Fase 1. 7 Ondeugden Licentie Training (tbv 7 Ondeugden Licensed Practitioner Licentie)

2 + 4 =

Als de bedenker van het 7 Ondeugden Persoonlijkheidstype model, zet ik me 15 jaar in voor de ontwikkeling  van persoonlijk leiderschap van vrouwen en mannen. Zodat zij het beste van zichzelf inzetten met hulp van het door mij ontwikkelde 7 Ondeugden Persoonlijkheidstype model. Totaal is het inmiddels alweer 25 jaar dat ik me inzet voor vrouwelijk leiderschap.

Individuele clienten en multinationals hebben in de loop der jaren de weg naar de kracht van het 7 Ondeugden model gevonden en zij worden al jaren met tevredenheid bediend door mij en de 7 Ondeugden Licensed Practitioners (de licentienemers). ‘De 7 Ondeugden’, de licentienemers en ik zelf als persoon staan voor kwaliteit en een hoge klanttevredenheid.

Dank je voor je belangstelling in de 7 Ondeugden Licentie Training om 7 Ondeugden Licensed Practitioner te worden.

Ik hoop met jou ook een gelukkige en voorspoedige samenwerking aan te gaan.

Elisabeth Waller
Bedenker van het 7 Ondeugden Persoonlijkheidstype Model

Graag ontvang ik naast deze ingevulde vragenlijst ook je biografie of online profiel. E-mail deze naar info@the7vices.com.

Ik streef ernaar je binnen 2 weken te informeren of je in aanmerking komt om toegelaten te worden tot de 7 Ondeugden Licentie Training om zodoende bij goed gevolg 7 Ondeugden Licensed Practitioner te kunnen worden.
Je kunt dit online formulier online verzenden via onderstaande knop, of opslaan als en als bijlage per e-mail verzenden.