Eindelijk heb je een pitch die werkt, mensen die meewerken, klanten die ja zeggen, een consistente flow, het hele jaar door.

Heb je het gevoel dat je je best doet om te pitchen, maar dat je eigenlijk maar wat aanrommelt en hoopt op het beste?

Het is niet dat je helemaal niet werkt. Je werkt dag in dag uit. Je hebt ideeen. Je hebt al wat mensen mee in je eigen netwerk. Misschien heb je al een sponsor voor jouw speciale project.

Je hebt van binnen een visie wat je wilt gaan bereiken in je loopbaan. Je bent bij de gedachte al wat opgewonden hoe je de mensen zult gaan helpen. Dat je werk doet dat er echt toe doet.

Maar er is een probleem.

 

Het.. werkt.. niet..

Je klanten (of promotors, medestanders intern, collega’s) komen niet zo snel door als dat jij had verwacht. Je was volle kracht van start gegaan met je dienst (product of nieuw idee) om het te pitchen maar nu telkens de bal weer stil ligt vraag je je af wat je nu nog kan doen om de boel weer aan de praat te krijgen.

Sommige dagen wil je liever gewoon een ‘ja of nee’ van je klant horen. Of je schrijft een ‘he ik zat net aan je te denken’ emailtje in de hoop dat je kunt uitvissen hoe de vlag erbij hangt. En je weet donders goed dat dat niet de beste strategie is.

Je wordt er moedeloos van om jezelf telkens dezelfde vragen te horen stellen:

 • Zal het me ooit lukken dat mijn pitches goed ontvangen gaan worden?
 • Waarom heb ik nog  maar zo weinig bereikt?
 • Wat mis ik?

 

Je denkt bij jezelf “Ik kan deze pitches (naar de klant, m’n leidinggevende enz) van de grond trekken als ik maar wist hoe.”

Je weet van jezelf dat je gedreven bent, je werkt hard en je bent gemotiveerd. Je bent zo toegewijd om het, je werk, die pitches, te laten lukken. Je bent gebeten om je verkoop werk te laten werken. En je bent eraan toe om te doen wat nodig is om het te laten slagen.

Je hebt alleen nog iemand nodig die je vertrouwt en je de goede weg wijst.

Met een concrete set van strategieen waarmee je van A naar B komt en een heldere kijk op welke stappen je nu precies moet nemen om je pitch goed in te steken en de deal goed de sluiten.

 

Hier is het goede nieuws:

Als je jouw drive en toewijding combineert met mijn strategische know how en ‘mensen’ know how kun je je agenda vullen met tevreden klanten en genieten van een netwerk dat je steunt het hele jaar door.

Ben je nu klaar om te leren pitchen?

Meld je nu aan voor de Power Pitch Bootcamp

op 12 juli 2016

Euro 300,- excl btw per persoon

 

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van toepassing van Ellen Soentken >>
Alles op deze website en tijdens de training is Copyright Ellen Soentken. Alle rechten voorbehouden.

 

Dan introduceer ik nu…

 

De power pitch Bootcamp

op 12 juli 2016 De Baak Seaside te Noordwijk

Een intensieve training specifiek ontworpen voor ondernemers en sales mensen die klaar zijn voor de volgende stap en bereid zijn om dat te doen wat nodig is om eindelijk hun business te laten werken.

De unieke combinatie van concrete individuele training, groep coaching en persoonlijke feedback is speciaal ontwikkeld om jou te helpen om een krachtige pitch te ontwerpen en de gewenste deal te sluiten.

Je hebt nog nooit een pitch training gezien zoals deze. En dat is omdat ik al honderden mensen gebeleid hebt de afgelopen 14 jaar om precies de JUISTE stappen, methodes en strategieen om succesvol te pitchen naar het volgende niveau.

Dit betekent dat jij:

 • Daadwerkelijk de financiele positie van jouw organisatie kunt verbeteren en je collega’s en familie thuis kunt inspireren hoe je succes krijgt met het volgen van je hart en de juiste tools
 • Kunt stoppen met socializen met leidinggevenden en klanten waar je helemaal de kriebels van krijgt
 • Mensen kunt helpen die je het meeste nodig hebben.
 • Stoppen met je zorgen maken of het aan jou of aan die klant ligt omdat je nu weet hoe het werkt.

Ik zal het zo stellen: als jij resultaten wilt in jouw loopbaan dan kan ik je de weg wijzen.

De power pitch Bootcamp gaat over pitch resultaten

 

Jouw grootste doel is om nu meer klanten te krijgen. Meer mensen die voor jou kiezen. Meer pitches die je geeft die leiden tot een mooie deal. En dat is precies wat je gaat leren op deze training in Noordwijk op 12 juli 2016.

Wat kun je verwachten?

 • Meer reacties van je klanten
 • Veel meer uitnodigingen van nieuwe klanten om eens langs te komen
 • Leidinggevenden die met jou mee willen omdat jouw pitches een genot zijn om naar te kijken
 • Zeer veel mond op mond reclame
 • Een drukke agenda met zeer veel mensen zowel intern als extern die met jou zaken willen doen

Laat me je gerust stellen. Het ligt niet aan jou. Mensen willen wat jij te bieden hebt. En je hoeft echt niet NOG HARDER te werken dan dat je nu al doet. Je zult alleen de zaken iets anders aanpakken.

Je hoeft alleen maar te leren wat je te bieden hebt, wat je wilt bereiken, hoe je dit gaat naar voren gaat brengen zodat je klanten je begrijpen en ervoor willen tekenen om met jou te werken.

Wanneer je deze training doet weet je aan het einde van de dag precies wat je moet doen om meer positieve reacties en steun te krijgen met jouw pitches. Hoe je je zichtbaarheid aanpast zodat je klanten je zien en je jouw pitch kunt omzetten naar weer een leuke opdracht. Je krijgt meer zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om goed te pitchen.

 

 

Als je nog niet met mij hebt gewerkt dan moet je dit van mij weten:

Ik ben confronterend, actiegericht en recht door zee. Ik geloof dat erin dat je zelf alles in je hebt om het te maken. 

Mijn aanpak is gericht op jouw behoefte, met een hoog niveau van strategie en diep intuitief. 

En wanneer gedreven, gemotiveerde managers met mij werken dan bereiken zij gigantische resultaten die doorgaans hun eigen verwachtingen overtreffen. 

Het Power pitch Bootcamp Programma

Wat gaan we doen in deze training:

* Fysieke individuele training van je ultieme pitch-moment

Ook al zitten we in een groep, jij krijgt van mij individuele training over jouw pitch. Wat ben je aan het doen? Waar gaat het mis? Hoe kan het beter? Je krijgt heel snel feedback en bijsturing hoe je je fysieke presentatie en non verbale communicatie tot het uiterste benut. Maar zoals je weet gaan we dieper. Veel dieper. We beginnen met de basis: wat wil jij als eindresultaat? Want de hemel weet doorgaans de beste weg ernaar toe.

* Beeldvorming van het gewenste Pitch succes

Als je vaak moet pitchen, of veel aan het vergaderen bent om iets gedaan te krijgen dan wil het wel eens gebeuren dat je door alle bomen van belangen niet meer het bos ziet. Ik laat je aan de hand van een voorbeeld en groep coaching stap voor stap zien hoe je jouw pitch succes er concreet uitziet. Als je weer weet wat je wel wilt wordt het een stuk gemakkelijker te dealen met die beren op de weg.

* Roadmapping

Ik leer je stap voor stap hoe je het hele pitch proces in kaart brengt. Van waar je nu bent langs de obstakels door de poorten van de beslissers met hulp van de pushers, sponsors en beslissers in de route tussen ‘nu’ naar het pitch succes.

* Profiling clients & prospects

Dit is misschien wel het belangrijkste van de hele training. Want als jij niet weet welk persoonlijkheidsprofiel jouw klant, jouw eindbeslisser heeft, dan weet je niet hoe je hem in beweging kunt krijgen. Ik leer je hoe je mijn 7 Ondeugden model kunt gebruiken om te weten wie jouw eindbeslisser echt is en… waar hij of zij JA op zegt.

* Strategieen voor, tijdens en na de pitch

Je zult gedurende jouw hele pitch proces waarschijnlijk met meerdere personen te maken hebben. Van portier tot sponsor en de eindbeslisser. Dat zijn verschillende mensen met verschillende pitch wensen. Ik leer je welke strategie bij welk type de hoogste motivatie geeft om ‘ja’ te zeggen op jouw pitch.

* Archetype oefeningen op het strand

Ja we zitten aan het strand. Ik ben de dame van de 7 Ondeugden dus NATUURLIJK gaan we bij weer en welzijn lekker buiten in te zon ook even keten en fysiek alle hoofdarchetypen oefenen. Lol, zon en strand. Want naast resultaten willen we natuurlijk OOK EEN LEUKE DAG!

Meld je nu aan voor de Power Pitch Bootcamp

op 12 juli 2016

Euro 300,- excl btw per persoon

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van toepassing van Ellen Soentken >>
Alles op deze website en tijdens de training is Copyright Ellen Soentken. Alle rechten voorbehouden.