DISCLAIMER

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Söentken Concept & Project Management heeft de intentie om alle informatie op deze website (met domeinnamen soentken.nl en soentken.com) zo accuraat mogelijk te publiceren. Echter, Söentken Concept & Project Management kan niet garanderen dat alle informatie op deze website accuraat en recent is.

Geen rechten van welke aard dan ook kunnen worden geclaimd.

Söentken Concept & Project Management accepteert geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade direct of indirect als gevolg van gebruik van informatie afkomstig van deze website. De gevolgen van toegang op deze website en de resultaten van het gebruik van de content gevonden op deze website blijven de volledige verantwoordelijkheid van de websitebezoeker.

De informatie die gepubliceerd is op deze website is een intentieverklaring. Wie bevestiging wil hebben van de accuraatheid van de online gepubliceerde informatie zou contact op moeten nemen met Söentken Concept & Project Management, info@soentken.nl.

Söentken Concept & Project Management houdt zich het recht voor om concepten, onderwerpen, programma’s of personeel aan te passen op ieder gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving.

De meningen van auteurs van deze website hoeven niet noodzakelijkerwijs overeen te komen met de mening van Söentken Concept & Project Management. Als een service kan Söentken Concept & Project Management weblinks naar andere websites publiceren. Söentken Concept & Project Management kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor betrouwbaarheid en accuraatheid van deze websites.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.