Vrouwen empoweren is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest

Waarom zou je een 7 Ondeugden Licentie willen halen?

Je hebt wellicht al eens gehoord van de 7 Ondeugden trainingen, of je hebt debestseller gelezen. Misschien heb zelfs je al eens in de praktijk gespeeld met de kenmerken en het gedrag van de onbetwist spraakmakende en tot in de kern rakende archetypen, Heks, Hoer, Maagd, Kwezel, Duivel, God, Judas en Verlosser van Ellen Söentken. Maar hoe pas je de 7 Ondeugden als een trainer of coach toe? Hoe zou het zijn als je zelf in je huidige functie of in je eigen praktijk de 7 Ondeugden trainingen en coachingsessies kan geven? Zou je deel willen uitmaken van een hechte club van 7 Ondeugden trainers en coaches die elkaar versterken en met verve de bal toespelen bij het binnenhalen van grote en kleine accounts?
In september 2016 gaat weer een Nederlandstalige 4 daagse 7 Ondeugden Certificatie Opleiding weer van start. Met deze opleiding wordt je door Ellen Söentken persoonlijk tot 7 Ondeugden Practitioner (Trainer en Coach)klaargestoomd, krijg je toegang tot het Licensed Practitioners programma en kun je meeliften in het Partnerprogramma van Ellen Söentken. Zo maak je deel uit van een select internationaal netwerk van 7 Vices Licensed Practitioners. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Heb je vragen? Bel gerust 06-510 300 36 of mail Ellen Söentken direct.

Voor wie?

Trainers, Coaches, HR medewerkers, Consultants, Adviseurs, Interim Managers, Leidinggevenden, Docenten, Onderzoekers, Psychologen, Sociologen, Therapeuten

iPad mini Het les, analyse & doceer materiaal staat klaar voor iPad mini en daarom krijg je bij goed gevolg van de opleiding op de laatste trainingdag een eigen iPad mini. Wil je liever geen iPad mini maar een reductie van Euro 275,– excl btw persoonsgebonden reductie vul dan GEENIPAD bij ‘actiecode’ op het online aanmeldingsformulier. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. GRADUATES Heb je in het verleden deelgenomen aan de open 7 Ondeugden training? Wil je ook zelf de 7 Ondeugden workshops kunnen geven. Geef je dan op voor de 7 Ondeugden Certificatie, Leadership in Diversity. Vul 7ODGRAD in bij ‘ actiecode’ op het online aanmeldingsformulier en je ontvangt eenmalig de Euro 450,– excl. btw persoonsgebonden reductie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
De training locatie is Landgoed De Horst in Driebergen. Ellen Soentken geeft dit jaar voor maximaal 8 personen (vrouwen en mannen) een nederlandstalige 7 Ondeugden Certificatie Opleiding, Leadership in Diversity. Je leert in 4 dagen alles wat nodig is om een workshop of sessie over de 7 Ondeugden en bijhorende Archetypen te geven.
LESPROGRAMMA Het programma van de 7 Ondeugden Certificatie Opleiding is opgebouwd uit theoretische achtergrond van het 7 Ondeugden model, analyse technieken, praktische voorbeelden en didactische elementen voor het overdragen van de 4 trainingdagdelen van de 2 daagse 7 Ondeugden training. Je zult veel leren over mensenlezen en het interpreteren van de 7 Ondeugden testrapporten. In het lesprogramma is rekening gehouden met de specifieke behoeften van zelfstandige trainers en coaches maar ook in company HR medewerkers. Bij goed gevolg van de 4 daagse opleiding heb je de mogelijkheid om een 7 Vices Licensed Practitioner te worden waarmee je in al je communicatie jouw persoonlijke Zegel (zie afbeelding hiernaast) mag gaan gebruiken en indien gewenst wordt je vermeld op de ellensoentken.com webpagina en de 7 Ondeugden Event promotie via Twitter en Facebook.

Investering

4 lesdagen, 24 uur zelfstudie
Euro 2995,– excl. btw Inclusief: Boek De zeven ondeugden van vrouwelijke managers Ibook 7 Ondeugden Handboek voor Practitioners iPad mini Certificaat van deelname* lunch, koffie en thee, Toegang tot een specifiek deel van de 7 Ondeugden website (te bereiken via soentken.nl), met de mogelijkheid tot het downloaden van divers materiaal, Opname in het Söentken Partner bestand Toegang tot het 7 Vices Licensed Practitioners Programma met toegang tot de jaarlijkse updatetraining voor Licensed Practitioners en toegang tot de online Ondeugden & Archetypen testfaciliteit, incl. 5 gratis testen. De jaarlijkse Licensed Practitioners contributie bedraagt Euro 150,- waar 3 testen zijn inbegrepen. * Alleen met dit certificaat mag een workshop over de 7 Ondeugden en de bijhorende Archetypen zoals de Heks, Hoer, Maagd en Kwezel gegeven worden. Het concept De 7 Ondeugden en de bijhorende archetypen zijn o.a. auteursrechtelijk beschermd. De 7 Ondeugden webtest is een sterk entertaining en tegelijk ook verklarende tool gedurende de 7 Ondeugden training. Daarom wordt de 7 ondeugden training alleen gegeven met ondersteuning van de 7 Ondeugden webtest voor elke deelnemer. Vraag gerust naar onze certificatie & licentie voorwaarden en voordelen.