Dit is wel handig!

  1. Bewaar je email met login gegevens heel goed (Bijvoorbeeld in een aparte email map “OC bijvoorbeeld”)
  2. Je kunt hier inloggen. Als je hulp nodig hebt bij het inloggen, neem gerust direct contact met me op (ellen@ellensoentken.com) voor technische ondersteuning.
  3. Je kunt het coaching menu hieronder vinden.
  4. Tip: voeg mijn email adres (ellen@ellensoentken.com) toe aan je email contacten. Dan hoef je niet meer in je spambox te zoeken naar je wekelijkse motivatie 😉

  Welkom bij de Online coaching met Ellen!

  Dit is een heel leuk en persoonlijke manier van werken. Een paar dingen die handig zijn om te weten:

  * Je kunt, zolang je online coaching abonnement loopt, onbeperkt een beroep op me doen via email, telefoon en skype. Je mag alleen 1 thema per maand behandelen. Dit is om de focus goed te houden op wat je wilt bereiken. 

  * Jij weet wanneer je behoefte hebt aan m’n coaching en daarom neem jij het initiatief om een coaching sessie met mij in te plannen. Ik kan doorgaans op de maandag, dinsdag en donderdag tussen 8 uur s ochtends en 14 uur s middags.

  * Onderdeel van de online coaching, of t nu is voor een maand of een paar maanden of een paar jaar: De intake, de Voortgang, Overwinningen en de interactieve pagina ‘Vraag t Ellen’.

  * Onderdeel van de jaarabonnementen van online coaching zijn de 7 Ondeugden internet test. Als je nog geen test van mij hebt ontvangen, neem dan contact met me op.

  * Je kunt afvinken wat je ondernomen hebt in het coaching traject. Ik zie ook je voortgang (aan de achterkant). Als je vragen hebt, dan is het het handigst deze via deze website aan me te stellen. Zo houd je je vragen en mijn antwoorden en je voortgang handig op een plek. 

  Ik heb er zin in om samen met jou aan de slag te gaan. Om jou te laten stralen. Want als jij succes hebt, dan heb ik dat ook. 

  Ellen Soentken