Online Coaching

Geef je verwaarloosde verlangen om iets bijzonders te zijn wat liefde en aandacht en ik laat je zien hoe je het zelf omtovert in een loopbaan waar je trots op bent.

Er is meer nodig dan een peptalk om je loopbaan een boost te geven!

Maar het is niet altijd zo gemakkelijk om de waarde van jezelf in te zien en tot haar recht te laten komen in je contact met anderen. Juist als het ‘mensen gedoe’ van je werk je zo… onzeker maakt. Zo moedeloos en soms gewoon boos maakt. En dan is er het risico dat je dit verlangen diep van binnen om iets meer te zijn en te doen dan gewoon je werk nu opgeeft. Of voor duizenden euro’s uit handen geeft aan een coach of kledingadviseuze en dat het dan net NIET wordt wat jij wilt.

En daarom help ik jou om je zelf rechtop in je schoenen te zetten en je eigen loopbaan op de rit

Om het je makkelijker te maken om je eigen brood te verdienen met jouw goede werk je passie en jaja…zonder dat het je duizelt en dat je het maar opgeeft omdat de heren en sluwe bitches je vertellen dat je het moet opgeven omdat zij vinden dat je het niet in je hebt en dat je het niet kunt.

En dit is wat je van mij krijgt:

Een prachtige nieuwe indruk van wie je nu bent. Een waar je werkgevers jouw prestaties weer met interesse volgen. Een video review van mij van jouw Archetype profiel met handig tips & tricks hoe je jouw persoonlijkheid in al haar facetten nog mooier en effectiever kunt maken.

Wat voor een online coaching kan ik van Ellen verwachten?

Hou je van mijn manier van schrijven? Recht toe, met humor en gericht op jouw succes. Nou, dat dus. Als je op zoek bent naar politiek correct, soft, jaknikkerig, saai, leeg of braaf tijdens dure lunches dan kan ik je daar niet mee helpen. Daar heb ik niet het geduld en ook niet de tijd voor (over).

Wanneer zul je resultaat merken?

Ik serveer je video binnen 2 weken (meestal binnen een paar werkdagen) nadat jij de online 7 Ondeugden test hebt gemaakt. (over waar je kracht ligt en je onhandige trekjes en hoe je zelf daar slim gebruik van kunt maken). Als je het jaar abonnement neemt en er rekening mee houdt om iedere week 1 uur effectief te werken met m’n dialoog en monoloog oefeningen, dan kun je de eerste loopbaan effecten binnen het jaar zien! Ja echt!

Wat heb ik nodig om deze online coaching met jou te kunnen doen?

Je krijgt een emailuitnodiging van mij om de online 7 Ondeugden test te maken en we zetten de eerste afspraken in de agenda om elkaar te bellen. Je 7 Ondeugden test, de testresultaten en m’n 15 minuten videotoelichting met tips en onze gesprekken,  zijn inbegrepen bij de prijs. Wat niet in de prijs is inbegrepen zijn de telefoonkosten. Maar als je mij belt of we maken gebruik van Facetime of Skype, dan zijn er geen telefoon meerkosten.

Het is echt de moeite waard om jezelf leren kennen en meer over de 7 Ondeugden en de Archetypen te weten te komen. Daarom krijg je ook de PDF van de 7 Ondeugden Lifesaver met alle informatie over de Archetypen. 

Maar… je bespaart een enorm bedrag. Met name als je weinig tijd hebt of geen zin in ellenlange gesprekken of iedere maand van klein coachingdoel wilt realiseren 😉.

Dus.. de moeite waard en het is nog leuk om te doen ook en.. je verdient er je brood mee. 

Een jaar abonnement Online Coaching met Ellen voor Euro 375,-

Pak de aanbieding zo lang ie nog geldt want binnenkort is de prijs het dubbele!