Lost your Password?

Zet deze coaching calls in je agenda:

  • 16 mei 12 uur
  • 19 september 12 uur

 

Dit is wel handig!

  1. Bewaar je email met login gegevens heel goed (Bijvoorbeeld in een aparte email map “OTMG Course”)
  2. Je kunt hier inloggen. Als je hulp nodig hebt bij het inloggen, neem gerust direct contact met me op (ellen@ellensoentken.com) voor technische ondersteuning.
  3. Je kunt het programma hieronder vinden.
  4. Tip: voeg mijn email adres (ellen@ellensoentken.com) toe aan je email contacten. Dan hoef je niet meer in je spambox te zoeken naar je wekelijkse motivatie 😉

Welkom bij “Online Trainingen Makkelijk Gemaakt”!

Dit wordt een prachtige reis waarvan je gaandeweg ontdekt dat het niet alleen leuk is om online je kennis met anderen te delen, maar dat het ook een enorme bevrijding is om zelf de techniek waarmee je je  kennis deelt te beheersen.

Ik kan je niet vertellen hoeveel lol ik erin heb om m’n eigen films op te nemen. Om ze zelf te editen. Om m’n website zo in te richten dat de films mooi uitkomen.

Maar dit is allemaal niet vanzelf gegaan.

Ik heb zelf ook de nodige desinvesteringen en miskopen gedaan.

Maar op tijd heb ik zelf trainingen gevolgd en heb ik mezelf ondergedompeld in de wondere wereld van websites en online learning. Er is veel te koop. Laat me je dit zeggen: heel veel.

En ik heb ook t nodige  uitgeprobeerd. En ben op een paar zeer goede tools gekomen. En ik ga je ze leren om ermee te werken. Op zo’n manier dat je er lol in hebt en … mensen inspireert terwijl je nog geld ermee verdient ook (als je wilt).

Love & Learn,
Ellen Soentken