Online trainingen makkelijk gemaakt

Geef je verwaarloosde trainingidee wat liefde en aandacht en ik laat je zien hoe je het zelf omtovert in een iets waarmee je je brood kunt verdienen.

Er is meer nodig dan een leuk idee om je training online te laten werken!

Maar het is niet altijd zo gemakkelijk om de waarde van je training tot haar recht te laten komen in je website. Juist als de tech kant van de training je zo… onzeker maakt. Zo moe maakt. En dan is er het risico dat je dit goede idee opgeeft. Of voor duizenden euro’s uit handen geeft en dat het dan net NIET wordt wat jij wilt.

En daarom help ik jou om je eigen professionele online training te maken.
Om het je makkelijker te maken om je eigen brood te verdienen met jouw goede werk zonder dat het je duizelt en dat je het maar opgeeft omdat de tech heren je vertellen dat je het niet kunt.

En dit is wat je van mij krijgt:

Een prachtige website waar je klanten jouw online training kunnen volgen. Een video review van mij van jouw website met handig tips & tricks hoe je jouw website nog mooier en effectiever kunt maken.

Wat voor een soort training website kan ik van deze training verwachten?

Hou je van deze website? Ik heb m gemaakt als een voorbeeld van mijn stijl. Als je op zoek bent naar saai, leeg of kwezelig dan kan ik je daar niet mee helpen.
Wanneer is m’n trainingwebsite online en af?
Ik serveer je mijn trainingpagina’s (over hoe jij je eigen website en online training zelf kunt maken) de komende weken. Als je het 8 weken programma volgt en er rekening mee houdt om iedere week 10 uur effectief te leren en te werken aan je eigen website en trainingen online, dan kun je deze trainigwebsite in 8 weken af hebben! Ja echt!

Wat heb ik nodig om deze online training te kunnen volgen?

Je krijgt een basis website op wordpress.org waarin je je je eigen beeldmateriaal, tekst en video’s kunt gaan plaatsen. In deze online training ga je de keuze maken voor Wishlist of AccessAlly (als bescherming van je lespagina’s), en Mailchimp/Active Campaign (voor je online marketing en lesondersteuning) en Woocommerce/Paypal voor je betaalmogelijkheden. Al deze benodigdheden zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Als je nog geen website hebt en je wilt een snelle start maken dan kun je gebruik maken van de gratis opstartservice. Je krijgt dan een basis website gehost bij hostnet.nl met het DIVI thema gepre-installeerd op een domeinnaam van jouw keuze. Je hoeft dan alleen de benodigde licenties nog te activeren om met de online training volle start te beginnen.

Het is echt de moeite waard om jezelf aan te leren hoe je je eigen website en online trainingen en online marketing regelt. Want als je wilt dat alles vooraf kant en klaar wordt opgeleverd en dat je alleen zelf de content (tekst, beeld en video’s) invoegt dan kost dit Euro 10.000,- excl btw om dit door mij voor jou vooraf op te zetten (dit is excl. een ontwerp en copywriting en beeldredactie).

Nog iets, als je nieuw bent in dit vakgebied: De emailingservices, website, plugin en thema licenties hebben na de initiële aanschaf jaarlijkse kosten. Die variëren tussen een kleine euro 500,- excl btw en Euro 2500,- excl btw. Ook dit zit niet in de prijs inbegrepen. Dit is echt een training waarin ik je leer hoe je zelf je eigen website maakt, trainingen opzet en een webwinkel koppelt aan je trainingen. Ja het kost je tijd.

Maar… je bespaart een enorm bedrag. Met name als je weleens van stijl of smaak of trainingdoel wisselt 😉.

Dus.. de moeite waard en het is nog leuk om te doen ook en.. je verdient er je brood mee. 

 

Je deelnemen aan training Online Trainingen Makkelijk Gemaakt voor Euro 497,-

Pak de aanbieding zo lang ie nog geldt want in juli is de prijs het dubbele!