Lost your Password?

Verdubbel je leerpret!

Deel deze training met je vriendinnen (met hulp van onderstaande links) en ontvang de Euro 5 couponcode voor de 7 Ondeugden Lifesaver Ebook met alle archetypen! GRATIS!

[progressally_social_share type=’facebook’ share_id=’1′][/progressally_social_share][progressally_social_share type=’twitter’ share_id=’1′][/progressally_social_share][progressally_social_share type=’gplus’ share_id=’1′][/progressally_social_share][progressally_social_share type=’pinterest’ share_id=’1′][/progressally_social_share][progressally_social_share type=’email’ share_id=’1′][/progressally_social_share]

Welkom bij “Vergroot je zichtbaarheid in 30 dagen”!
Hier is wat praktische informatie die je direct nodig hebt om het meeste uit deze training te halen!

 1. Er is een aparte LOGIN email naar je emailadres onderweg. Check je email en bewaar deze email goed.
 2. Je kunt inloggen bij ‘my ecourses’. Als je mijn assistentie nodig hebt om in te loggen, neem dan aub direct contact met je op (ellen@ellensoentken.com) voor technische ondersteuning.
 3. Je kunt het programma hieronder vinden.
 4. Tip: voeg mijn emailadres (ellen@ellensoentken.com) toe aan je email contacten. Hierdoor hoef je niet meer in je spambox te kijken naar je dagelijkse motivatie gedurende deze training ?.

Ik vind het enorm leuk dat je hier bent aangekomen!.
Ik wens je een prachtige training ervaring met een bloeiend en groeiend imago dat je loopbaan een enorme impuls geeft in de richting die jij wilt.

Warmte en respect,
Ellen Soentken
Module 1. Imago CHECK UP
De eerste week zul je ontdekken welke de belangrijkste dimensie is die je laat zien in je imago.

 • Dag 1. Welkom en introductie tot werken aan je imago met Archetypen. Ik deel met jou wat ik weet over het door ij ontwikkelde 7 Ondeugden model en hoe prachtig en sterk het werkt zowel visueel als emotioneel op jouw zichtbaarheid strategie
 • Dag 2. Imago Check up: Welk archetype ben jij? Laten we eerst eens meten wat je nu aan het doen bent voor je imago. Hoe is jouw imago nu? En welk effect heeft dat op je zichtbaarheid? Doe de gratis Archetype quick scan die ik speciaal gemaakt heb om het meest prominente imago aspect te weten. Welk archetype is jouw favoriet? Als we weten welk archetype jouw favoriet is dan kunnen we de sterke kanten ervan in je imago benoemen. En ook wanneer en hoe je deze het beste kunt inzetten.
 • Dag 3. Voor de gepassioneerden Lessen in stralen met innerlijk licht zoals Marilyn Monroe & Elvis Presley
 • Dag 4. Voor de pittigen Lessen in controle behouden zoals Ana Wintour & Steve Jobs.
 • Dag 5. Voor de sterken Lessen in het bouwen van je nalatenschap zoals Margaret Thatcher & Nelson Mandela
 • Dag 6. Voor de gevoeligen Lessen in de macht van gevoelige subtiliteit zoals Princess Diana & Perez Hilton.
 • Dag 7. Laten we absoluut niets doen. Enjoy life.

 

Module 2: Dimensies toevoegen aan je imago

Nu we weten welk Archetype je favoriet is komt de tijd om te weten hoe en wanneer je deze kunt benadrukken.

 • Dag 8 Waar heeft jouw imago extra zorg en aandacht nodig?  Heb je last van een lage zichtbaarheid? Tonen mensen geen respect voor jouw grenzen? Of wil je dat mensen je meer serieus nemen? Of ervaar je jalousie van andere vrouwen of mannen? We gaan het hebben over hoe de archetype een schaduw zijde hebben en hoe deze je imago kan beschadigen en je persoonlijke effectiviteit verlamt. Daarom gaan we nu ook aandacht besteden aan je secundaire (en misschien zelfs derde en vierde) arcehtype. Je kunt deze in je voordeel inzetten en je ontdekt hoe je deze subtiel en effectief kunt integreren om eindelijk die carrière blockers te deblokkeren.
 • Dag 9 Hoe krijg je een hogere zichtbaarheid
 • Dag 10 Hoe straal je autoriteit uit & oogst je respect
 • Dag 11 Hoe word je geaccepteerd in een team
 • Dag 12 Hoe word je een machtige en misschien zelfs gevreesde factor in kantoorpolitiek
 • Dag 13 Wat mensen achter je rug om over je zeggen helpt. Hoe je kunt leren van de schaduw zijde van je favoriete archetype. En hoe je collega’s je een mooie les leren over hoe je een heel en gebalanceerd persoon kunt worden.
 • Day 14. Laten we absoluut niets doen. Enjoy life.
Module 3. Kracht geven aan je imago van buiten naar binnen: Garderobe Arsenaal
In deze module leer je precies hoe je jezelf met pracht en praal kunt optuigen dan wel onopvallend maken door een bepaald archetype te accentueren.

 • Dag 15 Kleed je als het Archetype Hoer / Verlosser
 • Dag 16 Kleed je als het Archetype Kwezel / Judas
 • Dag 17 Kleed je als het Archetype Heks / Duivel
 • Dag 18 Kleed je als het Archetype Maagd / God
 • Dag 19 Waarom je fysieke verschijning er niet toe doet (maar wel helpt) 
 • Dag 20 Consistentie: Waarom de totale look meer belangrijk is dan een gaaf detail. 
 • Dag 21 Rust
Module 4: Diepte toevoegen aan je imago van binnen uit: Hart & Ziel
We kunnen shoppen en omkleden, shoppen en omkleden maar als je het van binnen niet voelt. Dan zal niemand je geloven! Er zijn gelukkig meerdere wegen die naar Rome leiden en er zijn ook meerdere manieren om jezelf te transformeren in het archetype dat jou helpt om de beste resultaten te krijgen voor jezelf. Pronto!

 • Dag 22 Hoe je transformeert in de stralende: Lessen over hoe je de energie van Lust temt.
 • Dag 23 Hoe je transformeert in de onzichtbare: Lessen in hoe je de energie van Afgunst temt.
 • Dag 24 Hoe je transformeert in de pittige:  Lessen in hoe je de energie van Woede temt.
 • Dag 25 Hoe je transformeert in de sterke: Lessen in hoe je de energie van IJdelheid temt.
 • Dag 26 Waarom balans respect brengt.
 • Dag 27 Waarom balans overvloed brengt.
 • Dag 28 Rust. 
Bonus 1. Zin geven aan je imago: Droombord oefening
We zullen de laatste twee dagen van de 30 dagen training gebruiken voor twee extra oefeningen. Op dag 29 gaan we de droombord oefening doen. Die zal je helpen helder te worden over wat je werkelijk wilt in je leven. Zodra je weet wat je echt, echt echt wilt in je leven wordt helder waar je vandaan kwam en waar je naartoe wilt. En ook wie je wilt zijn. Het helpt je de kracht en doorzettingsvermogen te sterken omdat je weet dat het de moeite waard is je vleugels uit te slaan en de archetypen beter in je mars te krijgen. Maar.. soms moet jij groeien en transformeren. En soms zijn het juist de anderen die zouden mogen transformeren. En soms is waar je nu doorheen gaat niet meer dan een soort mentale work out machine om je klaar te maken voor je volgende stap. Dit is een oefening over timing, geduld, kansen en de magie die heel soms een soort goddelijke orde in zich heeft. De orde van vrije keuze.
Bonus 2. Bouw een support platform voor meer ruimte voor je imago en.. jezelf
We zullen de laatste dag gebruiken om meer ruimte voor je imago en daarmee voor jou te creeren. Hoe meer steun je geniet van de mensen om je heen des te meer je bewegingsvrijheid, leefvrijheid ervaart om te kunnen zijn wie je wilt zijn. Of beter gezegd: te zijn wie je werkelijk bent. Deze module helpt je om meer steun te krijgen op kantoor en thuis. Met een goed support platform en een divers en helder imago en een hogere droom voor jezelf zul je in staat zijn om echt magisch mooie dingen te ervaren in je loopbaan.